Thee is meer dan maar een drankje, Het is een middel om gezond te leven...

Choose your Language : EN | Kies uw taal : NL

Over ons

 

Tea & More is opgericht met het doel om u alleen de hoogste kwaliteit biologische Chinese thee (met certificaat) aan te bieden. Wij richten ons op het aanbieden van veilige biologische thee uit China en authentieke theewaar en accesoires. De missie van Tea & More is het revitaliseren van de cultuur en de kunst van het voorbereiden, het waarderen en het drinken van thee. wij geven onze klanten de voordelen voor de gezondheid, het plezier en de rust die wordt geleverd met het drinken van thee.

Wij zijn verkopers van biologische Chinese blad thee die rechtstreeks uit china is geïmporteerd. Wij verkopen een grote verscheidenheid van Chinese thee, onder andere Witte thee, Groene thee, Oolong thee, Pu'Er thee, Geurige thee en Bloeiende thee. We hebben ook een breed scala van thee gerelateerde producten, zoals thee potten en thee kopjes uit Jinde porselein, Yi Xing paarse klei en Ru Kiln keramiek en glas. We hebben ook bamboe thee tafels, thee filters en alles wat je nodig hebt om het perfecte kopje Chinese thee te maken.

Ik wil mijn passie van thee delen aan iedereen.

Zhuxiang is een van de partners van Tea & More. Ze werd een thee liefhebber na kennis te maken met de traditionele Chinese Gongfu thee (thee met grote vaardigheid) in 2003 in Canton. In 2006 woonde ze in Hangzhou, de thuisbasis van de beste groene thee. Daar nam ze deel aan een Tea Master programma om haar professionele kennis van de productie en bereiding van thee te bevorderen en om de oude kunst van de Tea Culture bestuderen. Voor haar thee is niet alleen een drinkbare kunst, maar ook een manier om gezond te blijven, zowel fysiek als mentaal.

Als je een thee liefhebber bent of gewoon eens iets nieuws wens te ontdekken. Aarzel dan niet om onze winkel te bezoeken in de Mageleinstraat 21g, 9000 Gent. Misschien word je net zoals Zhuxiang ook een thee liefhebber na het zien, ruiken en proeven van de ECHTE Chinese thee.

Like us on Facebook