Thee is meer dan maar een drankje, Het is een middel om gezond te leven...

Choose your Language : EN | Kies uw taal : NL

Geurige Thee

Geurige Thee (beter bekend als bloemen thee) kan zowel groene als witte thee zijn die is doordrenkdtmet bepaalde bloemen. Deze zorgen voor een delicaat en bloemige geur en smaak.

Oorspronkelijk werden bloemen toegevoegd aan slechte kwaliteit groene thee zodat ze dit konden verhullen. Helaas is dit nog steeds het geval voor veel commerciƫel geproduceerd geurende thee.

Wij kozen voor de hoge kwaliteit jasmijn thee, een combinatie van vers geplukte jasmijn met Silver Needle witte thee. Ideaal word deze gedronken na de maaltijd om zo een lekkere maaltijd tot een subtiel en heerlijk einde te brengen.

Jasmine Pearls Scented Tea Grade A (Moli longzhu)


Jasmine Pearls Scented Tea Grade A is de high-end jasmijn thee in parel vorm.

De knoppen van de wite thee struik worden geplukt in de vroege lente, daarna met de hand gerold in een parel vorm en gedroogd. De parels worden dan vermengd met vers geplukte jasmijn bloemen en overgelaten aan de smaak en het aroma van de jasmijn. Dit proces wordt in totaal zes maal herhaald. Deze Jasmijn thee heeft een milde smaak en het aroma blijft behouden gedurende meerdere infusies. Hierdoor is het ook duidelijk dat de thee volledig doordrenkt is geweest met jasmijn en niet kunstmatig geparfumeerd.
Type : Geurende Witte thee.
Herkomst : Fujian Provincie, China.
Oogst : 2012.
Thee blaadjes : met de hand gerold, 1 knop.
Smaak : Zoet, licht en verfrissend met een sterk jasmijn aroma.

Like us on Facebook